سبد خرید

Edut a Kissan laserosoitin

Akissan laser Onsuuri tapa tarjota kissasi ystävä henkinen stimulaatiota. Nämä laitteet ovat vähätehoisia jamatkivat nopeasti liikkuvaa saalista. Lemmikkieläimet kyllästyvät nopeasti /stimulaatiota. Nesaada tylsistynytparin jälkeen pöytäkirja. Sen sijaan, kissan laser voi auttaa herättämään syvempiä tunteita kissasi sisällä. Se voi parantaa sidos sinun ja välillä lemmikkisi, rohkaisemalla hellä, positiivinen suhdetta.

Kissasi houkutteleminenhalu metsästää on yksi -ltaparhaat tapoja saada hänet olla sitoutuneempi kanssasi. Yleensä tähän sisältyy jahtaaminen, vainoaminen ja pomppiminen. Kissanpentu oppii tämän tekniikan harjoituksen kautta senpentue toverit. Se oppii myös vaihtelemaan thenopeus ja matka kanssa johon se törmää. Äiti opettaa kissanpentuaan mitentappaa saaliinsa jakissa jäljittelee käyttäytymistä. laserosoitin tulli on erinomainen tapa laukaista Tämähalu.

Toinenhyöty siitä, että sinulla on a kissan laserosoitin on henkistä stimulaatiota. Jos kissoilla on tylsää, neovat todennäköisemmin aggressiivinen,Juosta ympäriinsä jajuoksevat ympäri kotiaan. Jos kissasinäyttelyitä sama käytös, se on ihanteellinen päästä eroon laser osoitin ja korvaa seherkkuja tai kissanminttuahiiret. Anna kissallesi herkkua sen jälkeen kun hän on pysähtynyt jahtaamisesta laser. Kissanminttu hiiretja rapeita herkkujaovat erinomaisia palkinto.

Sinä pystytjäljitellä hiiren liikkeet ohiantaa sinunkissa laser. Kissa on lisäävetää puoleensa säteetjos vain voit ota ne lyhyessä ajassa. Vain muutama jalka tahtoa riittää, mutta tee varmista, että se liikkuu hitaasti pois. Kissa tulee huomaa lelun ja ole vetää puoleensa se. Kuin hän jahtaa saalis,varovasti ota lelu pois.

Akissan laserosoitin voi myöshyötyä kissasihyvinvointi. Laserosoittimella lisää kissan leikkiaikaa jaanna heidän tehdä ole aktiivinen. He juoksevat ympärillä jajahda punaista pistettä heidän silmänsä. Tämä Onhyödyllistä heidän terveytensä vuoksija ympäristö. Tämä onfantastinen vaihtoehto kissallesi. Kissan laserosoitin on erinomainen vaihtoehto jos ovathuolestunut noinkissasi hyvinvointia.

Pidä kissan laserosoitin kaukana hänen. Sevoi aiheuttaa riskin sinun kissasi. Seon riski theympäristöä, joten varmista se sinun kissasiei ole paljastettu siihen. On tärkeää pitää se poissa kissaystäväsi ulottuvilla voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Vastaanottajapitää sinunlemmikit ja koti suojassa tuhoisalta laserien vaikutuksia sinä pystytostaa kissan laseropas sinun kissasi.

Akissan laserosoitin voi olla loistava lahjaidea lemmikkillesi.Mutta on muutamia haittoja. Ensinnäkin, kissan laserosoitin mistä saa voi aiheuttaa vahinkoa sinulle kissan silmät. Sevoi aiheuttaa lemmikkillesi kohtaanaiheuttaa haittaa sinä tai laukaisin ahdistusta. Sinun pitäisi varmistaa ettälelu laser sinä ostaa on turvallista sinullekissan- ystävä.

Laserit kissoille ovat loistava menetelmä kohtaankytkeä kissosi kanssa. He voivatapu sinunlemmikin kanssa tulee toimeen sinun koirasi yhtä hyvin. Kissasi iän mukaisesti, sinun tulee välttää käyttöä laserosoitinlähellä kissasi ruokakulhoon. Lisäksi sinun pitäisi älä käytä kissan laseria lelulähellä kissaasi vesikulho. Tämä ei tule olemaan turvassa kissallesi koska se voi vahingoittaa lelu. Lemmikkisi turvallisuus kissa on riippuvainen päällälaserosoitin jasijainti missä se onlaittaa.

Kissan infrapuna laserosoitin on turvallista kissallesi. Se ei ole vaaraksi kissasi silmät, se voi aiheuttaa turhautumista ja ärsytystä, laser voi olla ärsyttävä. Turvallisuudestaan huolimatta laserit kissoille ei vahingoita kissaasi, mutta on todennäköistä aiheuttaa vahinkoa sinulle kissan silmä. Jos kissasiei näytä vetää puoleensa laserilla pelaamiseen,sinun pitäisi olla sallimatta heidän tehdä sitä. Se voi olla vaarallista kissa.

برچسب ها : # # اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری در
https://asadikala.com/?p=1000020859
لینک کپی شد