فروش ویژه پنل رادیارتور

همین حالا تماس بگیر 09152608100

روش نصب روشویی کابینتی

روش نصب روشویی کابینتی + تصویر

روشویی‌های کابینت‌دار را می‌توان از محبوب‌ترین انتخاب‌ها در میان لوازم بهداشتی ساختمان دانست. نصب روشویی کابینتی با چالش‌ها و مشکلات مخصوص به خود همراه است. در قدم نخست، توصیه می‌کنیم که نصب و جایگذاری روشویی کابینتی را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید، اما اگر خود قصد نصب آن را دارید، در ادامه با ما همراه باشید. با توجه به چند نکته ساده و رعایت آن‌ها می‌توان از بهترین روش نصب روشویی کابینتی برخوردار شد. ازجمله این نکات مهم باید به اندازه‌گیری دقیق ابعاد، تعیین ارتفاع، توجه به تراز بودن سطح روشویی و مواردی از این قبیل اشاره کرد. در این مطلب از وب‌سایت اسدی کالا سعی بر این داشتیم تا راهنمایی جامع برای آموزش نحوه نصب روشویی کابینتی ارائه دهیم. در ادامه، راهنمایی گام‌به‌گام از نصب کابین روشویی و خود آن ارائه خواهیم داد.

اندازه گیری دقیق

اندازه‌گیری دقیق و تعیین محل‌های ایجاد سوراخ در دیوار را می‌توان مهم‌ترین گام در نصب اصولی روشویی کابینتی دانست. این مرحله باید با دقت هرچه تمام صورت بگیرد؛ چراکه خطا در محاسبات و تعیین اشتباه محل ایجاد سوراخ می‌تواند در نتیجه نهایی نصب روشویی تأثیرگذار باشد. بنابراین، ابتدا طول و عرض روشویی کابینتی را اندازه‌گیری کرده و مکان مناسبی را برای نصب آن در نظر بگیرید. در تعیین مکان نصب حتماً به اتصالات شیر آب و فاضلاب نیز توجه داشته باشید. لازمه دست‌یابی به بهترین روش نصب روشویی کابینتی، اندازه‌گیری دقیق و حرفه‌ای است.

نصب روشویی کابینتی

تعیین ارتفاع روشویی

یکی دیگر از اقدامات لازم جهت نصب روشویی کابینتی، تعیین ارتفاع روشویی است. ارتفاع روشویی باید به‌گونه‌ای در نظر گرفته شود که استفاده از آن برای افرادی با قد گوناگون میسر باشد. به‌طور معمول، میزان ارتفاع جهت نصب روشویی را 85 الی 88 سانتی‌متر در نظر می‌گیرند. این ارتفاع از لبه سنگ روشویی تا کف سرویس بهداشتی در نظر گرفته می‌شود. درصورتی‌که ارتفاع روشویی کمتر و یا بیشتر از این مقادیر باشد، کاربری آن به طرز قابل‌توجهی با مشکل مواجه خواهد شد. در ادامه، به دیگر مراحل لازم جهت برخورداری از بهترین روش نصب روشویی کابینتی خواهیم پرداخت.

نحوه نصب روشویی کابینتی

تراز کردن سطح روشویی

پس از نصب و جایگذاری کابین روشویی، حتماً باید نسبت به تراز کردن سطح روشویی نیز اقدام کرد. تراز بودن سطح روشویی از دو نظر حائز اهمیت است؛ ابتدا از نظر زیبایی و دیگر از نظر کاربردی. عدم تراز بودن سطح روشویی می‌تواند منجر به تجمع آب در بخش‌هایی از آن شود. تجمع آب بر روی سطح روشویی نیز می‌تواند منجر به فرسودگی زودهنگام آن شده و زیبایی آن را از بین ببرد. در راهنمای جامع بهترین روش نصب روشویی کابینتی، توجه ویژه‌ای به تراز کردن سطح روشویی خواهیم داشت. در ادامه نیز دو راه‌کار ساده جهت رفع مشکل عدم تراز بودن سطح روشویی ارائه می‌دهیم:

  1. اگر از روشویی کابینتی پایه‌دار بهره می‌برید، می‌توانید با باز و بسته کردن پایه‌ها نسبت به تراز کردن سطح روشویی اقدام کنید.
  2. در روشویی‌های کابینتی دیواری نیز می‌توان با نصب یک یا چند پیچ در زیر سنگ روشویی، نسبت به تراز کردن سطح روشویی اقدام کرد.

طریقه نصب روشویی کابینتی پایه دار

جای لوله و شیر آب را باز کنید

در گام بعدی از بهترین روش نصب روشویی کابینتی، باید محل عبور انشعابات آب سرد و گرم و همچنین، فاضلاب را تعیین کنیم. به‌طور معمول محل قرارگیری شیر آب بر روی سنگ روشویی از قبل مشخص است. بنابراین، شما نیز می‌توانید با جایگذاری شیر آب و سفت کردن اتصالات آن، نسبت به نصب شیر آب بر روی سنگ روشویی اقدام کنید. اما مرحله دشوار و پرچالش این گام را می‌توان تعیین محل انشعابات آب و فاضلاب در پشت کابین روشویی دانست. به‌طور معمول، محل عبور انشعابات آب و فاضلاب در پشت کابین روشویی تعبیه می‌شود. درصورتی‌که که محل خاصی در پشت کابین روشویی قرار نداشته باشد، می‌توان با استفاده از دریل و مته نسبت به ایجاد محل‌های دسترسی اقدام کرد. برای این منظور ابتدا محل دقیق عبور انشعابات را بر روی ورق پشتی کابین مشخص کرده و سپس، از دریل و مته مناسب جهت ایجاد حفره مدنظر استفاده کنید.

اندازه‌گیری دقیق و ایجاد محل‌های دسترسی مناسب از اهمیت بسیاری در فرآیند نصب روشویی کابینتی برخوردار هستند. عدم ایجاد دسترسی مناسب می‌تواند فرآیند نصب انشعابات آب سرد و گرم و همچنین، فاضلاب را مشکل سازد. توصیه می‌کنیم که در هنگام خرید روشویی کابینتی به کابین آن توجه داشته باشید و گزینه‌ای را انتخاب کنید که محل عبور انشعابات در پشت کابین آن تعبیه شده باشد.

نحوه نصب روشویی کابینتی بدون پایه

این پایه را فراموش نکنید

طریقه نصب روشویی کابینتی پایه دار تفاوت چندانی با نحوه نصب روشویی کابینتی بدون پایه ندارد. به‌طور معمول هر دو این مدل‌ها با استفاده از روپلاک و پیچ به دیوار نصب می‌شوند. البته، در برخی از مدل‌های روشویی کابینتی پایه‌دار، پایه‌ها وظیفه تحمل وزن محصول را دارند؛ در این صورت، وابستگی به نصب به دیوار بسیار کمتر است. اما در بسیاری از مدل‌های امروزی، پایه‌های روشویی کابینتی صرفاً جنبه زیبایی دارند و نمی‌توان برای تحمل وزن محصول از آن‌ها بهره برد. بنابراین، ما نیز در راهنمای جامع بهترین روش نصب روشویی کابینتی توصیه می‌کنیم که نسبت به اتصال کابین روشویی به دیوار اقدام کنید.

نصب روشویی کابینتی

جاگذاری کاسه روشویی

آخرین قدم از بهترین روش نصب روشویی کابینتی، جایگذاری کاسه روشویی است. کاسه‌های روشویی را بر اساس نوع جایگذاری می‌توان به دو گروه کلی تقسیم کرد. در گروه اول، کاسه روشویی بر روی کابین قرار گرفته و تمام وزن آن توسط کابین روشویی مهار می‌شود. گروه دوم نیز شامل کاسه‌های روشویی می‌شوند که توسط پیچ به دیوار متصل می‌شوند. بسیاری از کاسه‌های روشویی در ساختار خود دارای محل پیج و اتصال هستند. هدف از نصب کاسه روشویی به دیوار، کاهش فشار وارد بر کابین روشویی است. اکنون شما با نحوه نصب روشویی کابینتی به طور کامل آشنا شدید.

نحوه نصب روشویی کابینتی

سخن پایانی

نصب روشویی کابینتی همواره با چالش‌ها و مشکلات خاصی همراه است. با توجه به محبوبیت این گروه از محصولات بهداشتی ساختمان و رواج آن‌ها، ما نیز تصمیم گرفتیم تا در این مقاله از وب‌سایت اسدی کالا بهترین روش نصب روشویی کابینتی را ارائه دهیم. شما نیز می‌توانید با مطالعه این مطلب و رعایت چند گام ساده، روشویی کابینتی مدنظر خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن نصب کنید. مهم‌ترین و اساسی‌ترین گام در نصب روشویی کابینتی را می‌توان مربوط به اندازه‌گیری و تراز کردن سطح آن دانست. با اندازه‌گیری دقیق و اصولی می‌توان فرآیند نصب اتصالات را بسیار آسان ساخت. ممنون که در طول این مطلب با ما همراه بودید. لطفاً نظرات و تجربیات خود در این حوزه را با ما در میان بگذارید.

 

منابع

0 تا 100 راهنمای نصب روشویی کابینتی + مراحل کامل نصب

https://tajasom.co/blog/learn-how-to-install-a-cabinet-toilet/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *