فروش ویژه کولر گازی

همین حالا تماس بگیر 09152608100

تمیز کردن اجاق گاز صفحه ایی

روش‌های تمیزکردن گاز رومیزی

گازهای رومیزی با قرارگیری بر روی کابینت آشپزخانه ، ظاهری شیک و مدرن به آشپزخانه‌ها می‌بخشند، اما تمیز نگه‌داشتن و تمیزکردن آن‌ها کمی دشوار است.

گاز رومیزی خود را ، تحت هیچ شرایطی هنگامی که سطح آن داغ است تمیز نکنید و اجازه دهید بطورکامل خنک شود. بعد از سرد شدن قطعات چدنی ،  سر شعله‌های گاز را جدا و شروع به تمیزکردن کنید. در ادامه به معرفی و بررسی رایج‌ترین و موثرترین تکنیک‌های تمیزکردن گاز رومیزی می‌پردازیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

اجازه دهید در ابتدا پیشنهاد ویژه ای به شما بدهیم. برای خرید گار در مشهد، می توانید به صفحه خرید اجاق گاز در مشهد مراجعه کنید.

انواع راه های تمیزکردن گاز رومیزی

پاشیده‌شدن روغن یا ایجاد هر لکه ازجمله لکه آب، ظاهر اجاق رو میزی مخصوصا گاز شیشه‌ای را تحت تأثیر قرار می‌دهد. البته خرده غذاهای خشک‌شده که به سرعت پاک نشده‌اند نیز می‌توانند با هربار سوختن ماندگار شوند و به این ترتیب تمیزکردن گاز شیشه‌ای را دشوارتر کنند. به همین خاطر بهتر است گاز رومیزی خود را هرچه سریع‌تر تمیز کنید.

بطورکلی مهم‌ترین و موثرترین تکنیک‌های تمیزکردن گاز رومیزی عبارت است از:

تمیزکردن گاز رومیزی با سیب‌زمینی و نوشابه

پیش از هرچیزی سیب‌زمینی‌ها را بصورت حلقه‌ای برش دهید و حلقه‌های بریده‌شده را بر روی لکه‌های اجاق قرار دهید و پس از گذشت چند دقیقه پاک کنید. حال سرکه خالی و بدون آب را بر روی لکه بپاشید و پس از تمیزکردن اجاق گاز، نوشابه بریزید. درنهایت گاز خود را با یک پارچه نرم، بطورکامل تمیز نمایید.

سرکه سفید

سرکه سفید یکی از بهترین ضدعفونی‌کننده‌ها و تمیزکننده‌های طبیعی به شمار می‌آید. جهت تمیزکردن گاز رومیزی خود تنها کافی است مقداری سرکه بر روی صفحه گاز خود اسپری کنید و ۲ الی ۳ دقیقه منتظر بمانید تا چربی را در خود حل نماید. حال به کمک یک دستمال تمیز صفحه گاز خود را تمیز کنید. البته شما می‌توانید سرکه را با آب و مایع ظرفشویی نیز مخلوط کرده و درنهایت بر روی صفحه گاز اسپری نمایید تا بطورکامل تمیز شود.

جوش شیرین

اگر صفحه گاز رومیزی شما بسیار کثیف است، جوش شیرین می‌تواند کمک بسیاری به شما کند. برای تمیز کردن گاز با این روش  ابتدا مقداری جوش شیرین را با آب مخلوط نمایید تا یک خمیر به دست آید. حال خمیر را بر روی صفحه بمالید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر نمایید و درنهایت با یک دستمال تمیز نمدار صفحه گاز را پاک کنید.

صابون

تمیزکردن گاز رومیزی با صابون و آب یکی از شناخته‌شده‌ترین روش‌های تمیزکردن گاز رومیزی است. برای تمیز کردن گاز با این روش نیز می‌توانید مقداری صابون را ریز یا رنده کنید و بر روی صفحه گاز بریزید. حال با یک دستمال تمیز چربی‌های روی صفحه گاز را بطورکامل پاک کنید.

آب لیمو

آب لیمو یک ماده ضدعفونی‌کننده طبیعی است که شما می‌توانید جهت تمیزکردن گاز رومیزی خود از آن بهره بگیرید.
مقداری آب‌لیمو بر روی صفحه گاز خود بریزید و با یک دستمال تمیز و پاکیزه سطح گاز را پاک نمایید. در صورتی که چربی‌ها بطور کامل از بین نرفتند، مقداری جوش‌شیرین به آب‌لیمو اضافه نمایید و مجدد صفحه گاز خود را پاک کنید.

چگونه گاز شیشه‌ای را برق بیندازیم؟

پیش از هرچیزی این نکته را در نظر داشته باشید که گازهای رومیزی شیشه‌ای بطورمعمول سه قسمت توری، مشعل و صفحه گازی دارند. جهت تمیزکردن گاز رومیزی پس از سردشدن گاز، توری و مشعل را از روی گاز بردارید و در سینک قرار دهید. حال با یک اسکاج نرم آن‌ها را به آرامی بشویید تا صدمه نبینند. در این مرحله اگر با لمس‌کردن احساس کردید که تکه‌های چربی بر روی توری و مشعل وجود دارد، مقداری صابون رنده کنید و بر روی توری و مشعل بریزید و پس از گذشت زمان کوتاه با دستمال نرم آن‌ها را به‌آرامی ماساژ دهید تا محتویات چربی از این روند. درنهایت وسایل شسته‌شده را بر روی یک حوله قرار دهید تا بطورکامل خشک شوند.

از دیگر تکنیک‌های برق‌انداختن گاز شیشه‌ای این است که توری و سرشعله‌ها را درون کیسه‌ای ضخیم قرار دهید و به ازای هر سر شعله، یک چهارم فنجان آمونیاک رقیق درون کیسه بریزید. البته جهت احتیاط بیش‌تر بهتر است کیسه را درون کیسه‌ای دیگر قرار دهید تا آمونیاک نشت نکند. حال یک ساعت منتظر بمانید و درنهایت سرشعله‌ها را از کیسه بیرون آورید و بطورکامل آبکشی نمایید.

چگونه از گاز رومیزی مراقبت کنیم؟

اگر می‌خواهید گاز رومیزی شما دیرتر کثیف شود و همیشه سالم و روشن بماند، توجه به نکات زیر الزامی است:

  • بلافاصله پس از ریختن غذا بر روی اجاق گاز، فورا با دستمال آن را پاک نمایید.
  • هفته‌ای یکبار اجاق گاز خود را تمیز کنید تا چربی و لکه زیاد نشود و سفت نشوند.
  • هنگام سرخ‌کردن غذا، چند دقیقه اول درب را بطورکامل بگذارید تا ذرات روغن بر صفحه گاز پخش نشوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *